Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 10/2018

Logitech rozsvítí zvuk, Intel bojuje se Spectre či headsety Arctis Pro.

- AMD FreeSync už nebude doménou pouze pro počítačové hraní. Microsoft oznámil plánovanou podporu pro všechny verze Xbox One. Původní model dostane základní variantu, zatímco S a X modely využijí FreeSync 2.

- Představená mechanická klávesnice s Logitech logem využije zvuk PC her pro podsvícení, novinka se jmenuje Lightsync. Kromě toho začne výrobce nabízet dvě varianty Romer-G spínačů - vedle tradiční lineární si půjde vybrat taktilní. Za klávesnici si Logitech nechá zaplatit, půjde o jednu z nejdražších v nabídce.

- Intel konečně oznámil hardwarové řešení zranitelnosti Spectre, která se objevila začátkem roku. Jako první ji obsáhnou procesory uvedené v druhé polovině roku. Úpravy se navíc nemají podepsat na výkonu.

- SteelSeries s novými headsety Arctis Pro zamířilo do audiofilského segmentu. Design vychází z původní řady Arctis. Jeden z modelů se spolehne na vlastní DAC, který navíc obsahuje displej pro rychlý přehled. Nejvyšší model je potom bezdrátový a díky dvojici baterií slibuje nekonečný provoz. Cena potom sahá skoro k 10 tisícům korun.

- Logitech tento týden neuvedl pouze novou mechanickou klávesnici. Začátkem dubna nabídne také nové repro G560 s Lightsync podsvícením a také možností přehrávat zvuk současně z více zdrojů, takže si třeba ke hraní pustíte hudbu z mobilu. Jenom cena je ještě o pár tisíc výš než nová klávesnice.

Read this next