If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Xbox One S za historicky nejnižší cenu v ČR

UPDATE: už akce běží, konzole i s hrami za 4999 Kč.

Domácí pobočka korporace dnes v poledne oznámila akci, která má umožnit získat její starší konzoli za doposud nejnižší cenu - citujeme oficiální tiskovou zprávu:

"Časově omezená akce poběží online v obchode Microsoft, u vybraných obchodních partnerů od 19. do 31. 3. nebo do vyprodání zásob a platí pro všechna balení (krom těch se Sea of Thieves) konzolí Xbox One S 500 GB a Xbox One S 1 TB, která jsou ode dneška v prodeji za odhadovanou maloobchodní cenu 4999 Kč, resp. 6499 Kč."

Pokud nám paměť slouží, takhle levná ještě žádná konzole ze současné generace v ČR nikdy nebyla, když nepočítáme repasované či rozbalené kusy. Výrobce mohl být k tomuto kroku tlačen nízkým, stále klesajícím podílem na domácím trhu, kde je Xbox dlouhodobě drcen PS4.

Problém je zatím v tom, že na stránkách Microsoftu 4999 Kč nenajdete, aspoň ne v těchto chvílích - patrně až od toho pondělí příští týden, jak se uvádí. Nejnižší částka, jakou tam nyní vidíme, je 5990 Kč, i za holou konzoli, což zase tak atraktivní není, když konkurenční a výkonnější PS4 šla sehnat v Black Friday levněji. UPDATE - na Alza.cz už mají nové ceny 4990 Kč i pro řadu lákavých bundlů s hrami jako Wolfenstein 2, Shadow of War či Assassins Creed Origins.

"Balení obsahují konzoli Xbox One S s pevným diskem s kapacitou 500 GB nebo 1 TB, bezdrátový ovladače Xbox, zlaté členství ve službě Xbox Live na 14 dní a měsíční předplatné služby Xbox Game Pass, jehož nabídka zahrnuje více než 100 her včetně herních hitů. Členové této služby také získají přístup ke všem novinkám od Microsoft Studios v den jejich premiéry včetně Sea of Thieves, State of Decaye 2 a Crackdown 3," dodala možná trochu předčasná tiskovka.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments