Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 19. března

Modernizace Mystu, oznámení od Nvidia, PSVR hry na jaře, velikost A Way Out...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru. ¨

- Kolik místa zabere A Way Out? Dle produktové stránky PS Store to bude 17 GB v případě PS4 verze, k dispozici ovšem bude i krabicovka.

- K příležitosti 25. narozenin se Cyanu na patřičných místech povedlo domluvit vypuštění aktualizovaných verzí všech dílů Myst pro chod pod Windows 10, stane se tak někdy koncem roku i v krabicové limitce.

- Už začal pre-load zátěžového testu Far Cry 5 Arcade, uživatelé uPlay si prý mohou stáhnout klienta v předstihu.

- Během příštích tří měsíců (kalendářního jara) vyleze přes 30 her pro PlayStation VR, avizovala Sony včetně jejich seznamu.

- Budou remastery Killer7 a Flower, Sun and Rain, prozradili tvůrci na japonské akci.

- Něco se stane 10. června v souvislosti s Prey, asi se objeví ten datadisk na Měsici, naznačuje fotka vývojářů.

- Přesně týden po PC patchi vyšel 1.3 update i pro konzolové verze Kingdom Come, dle poznatků prý teď hra šlape mnohem plynuleji a netrpí tolik doskakováním detailů, byť tento problém v určité míře stále přetrvává.

- Současný úspěch Fortnite (45 milionů hráčů v lednu) bude mít za důsledek snížení tržeb z mikrotransakcí v GTA Online či podobných titulech, domnívají se analytici. PlayerUnknown's Battlegrounds zase jen na Xbox One překonalo 5 milionů hráčů.

- Spekuluje se, že Nvidia tento týden na GDC oznámí RTX technologii (filmové renderování v reálném čase) a Ray Tracing for Gameworks (nyní ve fázi Early Access) pro hezčí stíny, odrazy a ambient occlusion ve spolupráci s Microsoftem. Toto nové API mají podporovat enginy jako Unreal, Frostbite či Unity a vývojářská studia EA, Remedy a 4A Games.

- Podle ankety Famitsu zamýšlí 54 procent uživatelů Switch platit za online službu Nintenda (konec roku).

- Kdo si koupí Xbox One X nejpozději do 24. března u vybraných prodejců, dostane zdarma digitální verzi Sea of Thieves. Akce se zatím týká jen USA, pro ČR nebyla potvrzena.

- Z pirátské onlinovky se také mrkněte na všech 60 achievementů.

- Community Test Environment (CTE) se do konzolového Battlefield 1 nevrátí, zato DICE slibují fanouškům nějaké báječné novinky.

- Archiv pořadu RePlay s Age of Empire: Definitive Edition, Frostpunk a Battlefield 1: Apocalypse DLC.

Watch on YouTube

Read this next