Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Videosrovnání Asssassins Creed Rogue

PC vs. "remaster" na PS4 a X1.

Je tu obdobně sporný případ jako Burnout Paradise Remastered. Spíš tedy máme tu čest s rychlovkou v duchu "vezmeme PC verzi a uděláme z ní jakoby remaster pro současné konzole, pro něž dosud hra neexistovala" než s něčím, co by každý musel ihned pořídit.

Watch on YouTube

Z videosrovnání mezi PC originálem Assasins Creed Rogue (na maximální detaily a 4K rozlišení) z roku 2014 a v těchto dnech vycházejícího remasteru na PS4 Pro (Alza.cz) jasně vyplývá, že změny jsou jen velmi drobného rázu. Pod tím si představte pouze trochu lepší úroveň detailů a volumetrickou mlhu, jinak se žádného extra pokroku za ty čtyři roky nedočkáte, což je vlastně i logické vzhledem k tomu, kdy přišla na trh konzole PS4 (prakticky v tu samou dobu).

Zklamáním je především fakt, že UbiSoft nerozběhl hru na PS4 Pro v 60fps, jak by se na tak starou hru slušelo, tudíž předělávka jede pouze v 30 snímcích za vteřinu. Proto lze konstatovat, že celkovým vítězem stále zůstává původní PC verze.

Níže ještě druhé videosrovnání X360 originálu s Xbox One a Xbox One X verzemi, z nichž ta nejnovější běží v něčem, co lze nazvat "nestabilních 60fps".

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Rogue

PS3, Xbox 360, PC

Assassin's Creed Rogue Remastered

PS4, Xbox One

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments