If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odtajněna délka Far Cry 5 a spot o psovi

Kampaň není tak dlouhá.

GameSpot zjistil, kolik času si musíte vyhradit na dokončení hlavní příběhové kampaně příští týden vycházejícího Far Cry 5 (Alza.cz). Zase taková cifra to není, pokud to porovnáte třeba s Kingdom Come či Zaklínačem.

"Když jste dobrým, zkušeným hráčem, řekl bych, že by mohla jít projít za 25 hodin," řekl pro GS výkonný producent Dan Hay z UbiSoftu.

K tomuto číslu nedošel náhodou, nýbrž čerpal z dat u interních testování, kdy hru dali někomu nepolíbenému a sledovali, jak ji hraje. Samozřejmě, je tam ještě spousta další náplně, které vás může od kampaně rozptýlit, takže pak by počet hodin narostl.

"Zaznamenali jsme lidi, kteří prostě začnou hrát, kašlou na kampaň a pustí se jen do prozkoumávání světa, kde stráví čtyři či pět hodin rybařením v jezeře nebo lovením zvířat," dodal tvůrce na vysvětlenou. Nemluvě o přítomnosti co-opu či editoru map, který by měl zabavit na hodně dlouho a klidně by v něm šla nadšenci vytvořit i obdoba PUBG či Fortnite.

Výrobce také zveřejnil další reklamní spot, s prolínaním reálných scén s těmi ze hry, tentokrát věnovaný nejlepšímu příteli člověka. Toho ve Far Cry ztvární pes Boomer, který vám dokáže obstarat zbraně, označit nepřátele v dálce či jinak pomoci v bitvě.

Cover image for YouTube video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Far Cry 5

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments