Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sea of Thieves britskou jedničkou

Ale jinak slabý začátek jara.

Ačkoli hitparáda krabicovek ve Velké Británii zaznamenala v minulém týdnu šest nových premiér, z nichž některé jsou velké, všech dohromady se prodalo méně než před rokem jediné hry Mass Effect Andromeda.

Takové poselství nám dnes poslal auditor britského trhu GfK, který však připomíná, že nezapočítává digitální downloady, což zrovna u těchto her hraje významnou roli kvůli jejich konceptu.

Primárně multiplayerové Sea of Thieves (Alza.cz) debutuje na prvním místě žebříčku, následované A Way Out, což je rovněž kooperativní záležitost. Lze předpokládat, že obě tyto hry se více prodávaly digitálně než krabicově.

Otázkou také je, nakolik by dílu Josefa Farese v prodejnosti pomohlo, pokud by neuplatnilo takovou vstřícnou politiku, že druhý hráč nemusí vlastnit originálku.

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom od Namco Bandai se umístilo na třetím místě jen kvůli nižší ceně A Way Out, čtvrtý je pak remaster Assassins Creed Rogue.

Za pozornost jinak stojí, že EA mají v TOP 10 hned čtveřici her, což je vzhledem k jejich poslednímu minimu novinek nebývalé - vedle Burnout Paradise Remastered (pokles jen o 46 % oproti předešlému týdnu) jde o FIFA 18 a UFC 3.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Sea of Thieves

Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments