If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jurassic World Evolution v červnu se 40 dinosaury

Krabicovka později + videa.

Ani tohle není překvapení, vzhledem k dřívějšímu úniku fotky z interní prezentace.

Jurassic World Evolution (Alza.cz), budovatelská strategie o zábavním Jurském parku, skutečně vyjde začátkem léta, potvrdili dnes tvůrci z Frontier Developments.

Nestandardní je pouze uvedení nejprve digitálky 12. června (PC/PS4/X1), kterou bude následovat krabicovka až 3. července. Důvod je zřejmý: snaha o přiživení se na filmu Jurassic World: Fallen Kingdom s evropskou premiérou už začátkem června.

V základní verzi hry, která nestojí málo (55 eur), najdete 40 druhů dinosaurů, přičemž další přibudou formou DLC. Jistotou pro start jsou např. Tyrannosaurus, Triceratops, Velociraptor či Stegosaurus.

Komu by to ve standardní edici nestačilo, může sáhnout po mírně dražší Digital Deluxe Edition s pěti dalšími potvorami (Styracosaurus, Crichtonsaurus, Majungasaurus, Archaeornithomimus, Suchominus). Odměnou za předobjednávku jsou jen skiny pro vrtulník a off-roadové vozítko (Steam i s HW nároky), modifikace při startu podporovány nebudou.

Potvrzena je také pětice ostrovů ze souostroví Muertes, kde každý z nich má mít odlišné klima (neplechu nadělá úřadující tornádo) a hratelnostní specifika odvislé i od jejich velikosti. Součástí hry bude dabing od žijící legendy, Jeffa Goldbluma, kterého znáte z filmů v roli Dr. Iana Malcolma.

Nový trailer a delší videa přímo z hraní:

Cover image for YouTube videoJurassic World Evolution Pre-Order Trailer
Cover image for YouTube videoJurassic World Evolution - First Official Gameplay Demo
Cover image for YouTube video45 MINUTES OF GAMEPLAY! Dinosaurs, Breakouts & Much More | Jurassic World Evolution (Part 1)
Cover image for YouTube videoJurassic World Evolution Preview

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Jurassic World Evolution

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments