Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

S velikonočním rozšířením Kingdom Come rostou vousy

+ pomlázka jako zbraň a vajíčka.

Nezvykle až ve dvě hodiny ráno dopsal a rozeslal PR manažer Warhorse Tobi tiskovku o velikonočním patchi pro Kingdom Come Deliverance (Alza.cz), který přináší několik tématických i jiných novinek.

Dosavadnímu holobrádkovi Henrymu začnou ve hře růst vousy (podobně jako v Zaklínači 3) a vlasy, které si v lázních může nechat upravit, čímž se vedle změny vzhledu zvýší jeho charisma. Novinkou jsou i dodělání nepřítele z lístosti bez použití zbraně.

Aktuální Velikonoce reprezentují nová zbraň v podobě pomlázky a velikonoční vajíčka, včetně jednoho zlatého, která budete hledat v časově omezené události.

Tento již vypuštěný patch 1.4 v PC verzi (na konzolích později) dále opravuje přes 200 chyb v questech. Některá NPC, která zemřela kvůli chybám s fyzikou, vstala z mrtvých. Lukostřelecká soutěž v Ratajích nad Sázavou už funguje na pokročilou obtížnost, i bylo vyřešeno ukládání v questu "House of God".

Třešničkou na dortu je pak první DLC zdarma - HD Texture and Audio Pack, který zlepšuje vizuální a zvukový zážitek, včetně anglického, německého a francouzského dabingu.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Kingdom Come: Deliverance

PS4, Xbox One, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
RPG
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments