If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

30 minut anglosaské kampaně Ancestors Legacy

+ odklad Xbox verze na 2019.

Distributor 1C dnes večer publikoval nové oficiální záběry z hraní Ancestors Legacy (Alza.cz), historické real-time strategie, která hratelností nemá daleko k Total War a zasazením se zase místy blíží Kingdom Come Deliverance.

Konkrétně jde o 30 minut z poslední singleplayerové mise anglosaské kampaně, závěr Godwin's Rebellion v Gloucesteru roku 1051. Projeví se tam všechny aliance a zdroje, které hráč nasbíral v průběhu celé kampaně. Jestli zvítězí, jak tomu bylo ve skutečnosti, záleží jen na jeho umu.

Cover image for YouTube videoAncestors Legacy - New Official gameplay footage [Anglo Saxons Campaign]

Vývojáři z Destructive Creations zároveň oznámili, že kvůli soustředění se na kvalitu dokončované PC verze odkládají Xbox One verzi hry až na začátek roku 2019. Umožní to mimojiné plné využití potenicálu Xbox One X a optimalizace.

Datum 22. května pro PC jinak není ohroženo: všechny čtyři slíbené kampaně (vč. Vikingů a Slovanů) už jsou prý hratelné a jen se dolaďují, případně se provádí vybalancování. Po vypuštění základní hry se objeví zdarma update se dvěma dalšími kampaněmi (znovu Němci a Slované), takže pak bude celkově ve hře 40 misí.

Více o hře, která u nás bude v češtině, v tomto článku.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Ancestors

Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments