Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hitman našel nového distributora, zkusí to znovu s Definitivní edicí

Podruhé to samé.

Sbohem a šáteček od Square Enix už Dány moc trápit nemusí. Téměř rok po rozchodu s Japonci totiž IO Interactive našli nového vydavatelského partnera ve Warner Bros.

"Spolupráce s takovým partnerem pro tvůrčí tým znamená, že se může zůstat soustředit na to, v čem je dobrý, tedy na vyrábění her," okomentoval to CEO studia, Hakan Abrak, čímž vlastně naznačil, že to není jen jednorázová spolupráce, nýbrž i příslib do budoucna.

Celá série Hitman (Alza.cz), na níž autorům zůstala práva, má nyní 12 milionů hráčů (asi i se započitáním těch ukázek zdarma?) a IO Interactive navíc právě slaví 20. narozeniny.

Všechny tyhle zmíněné okolnosti tak zařídily něco, co není vůbec běžné, zvlášť pokud nešlo o vyložený hit - a to již druhé (opětovné) vydání re-edice / kompilace veškerého obsahu posledního dílu nájemného zabijáka.

Zatímco loni v lednu šlo ještě pod Square Enix o "Game of the Year Edition" se zahrnutím všech epizod, tentokrát nese název "Definitive Edition" a budou v ní i pozdější bonusy plus pár nových drobností.

Vyhlížejte ji pouze v kamenných obchodech od 15. května v krabicovkách pro PlayStation 4 / PlayStation 4 Pro a Xbox One / Xbox One X (o PC ani slovo).

"Kromě veškerého doposud vydaného obsahu a aktualizací najdete v jednom balíčku také nové herní převleky pro Agenta 47 inspirované klasickými tituly od IO Interactive, jako jsou Freedom Fighters, Kane and Lynch a Mini Ninjas," píše se v tiskovce domácího distributora Cenega Czech:

"Hra HITMAN: Definitive Edition bude obsahovat následující obsah: balíček outfitů, základní hru HITMAN Season One (7 exotických lokací, jako je Paříž, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado, Hokkaido a ICA Facility), obsah vydaný v rámci HITMAN Game of the Year Edition (4 nové mise, 3 nové kontrakty, 3 unikátní zbraně k odemčení, a 3 outfity - Clown Suit, Cowboy Suit a Raven Suit), bonusovou letní epizodu, balíček HITMAN: Blood Money Requiem Pack a veškeré vydané kontrakty, výzvy a herní aktualizace z HITMAN Season One a the HITMAN Game of the Year Edition."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Hitman

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments