Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarové nároky Vampyr

Jsou v něm prostitutky i feťáci.

Focus Home Interactive a Dontnod zveřejnili na produktové stránce Steamu oficiální hardwarové nároky Vampyr (Alza.cz).

Jelikož tahle upírská hra vyjde 5. června, měla by být touto dobou již víceméně hotova a požadavky by se tak už neměly měnit.

Ratingová organizace také udělila hře hodnocení 17+ (pro dospělé), protože v ní jsou některé "nevhodné" pasáže nevhodné pro děti. Citujeme její oficiální popisek, který může být zčásti spoilerem:

"Jde o third-person akci, ve které se hráči stanou chirurgem (Jonathan Reid) toulajícím se Londýnem coby upír. Hráči se naučí upírské schopnosti a dovednosti, pronásledují obyvatele jako potenciální kořist, bojují s ostatními upíry, vlkodlaky a lovci upírů ve frenetickém boji. Postavy většinou k útoku používají meče nebo pušky, Jonathan také dokáže vytrhnout hrdlo lidským protivníkům, které tajně následuje a kouše je. Některé sekvence znázorňují popravy postav, kde je pak vidět něčí sejmutá hlava na zemi, aniž by šlo zahlédnout samotné zabití. Často se vyskytují efekty pro kaluže krve a některá prostředí jsou plná zmrzačených koster v krvi. Hra má také sexuální obsah: odkazy na kněze obtěžujícího dítě, prostitutku nabízející se zákazníkovi na ulici (Pozvi mě na skleničku a budu něžná, zaplať mi lahev a budu sprostá, slibuji, že jsem levná a čistá). V průběhu hry je zachycena postava, která hledá žílu na ruce, aby si mimo obraz mohla píchnout drogu. V dialozích nechybí slova jako f*** a sh*t."

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Vampyr

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments