Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

O příběhu Vampyr s českými titulky

Lokalizovaný trailer.

Samotná hra sice bohužel češtinou opatřena nebude, nicméně domácí distributor Comgad přeložil aspoň poslední příběhový trailer Vampyr (Alza.cz)

Verzi s českými titulky můžete za doprovodu strašidelné verze skladby (Don't Fear) the Reaper zhlédnout zde:

Watch on YouTube

Toto chystané akční RPG od studia DONTNOD Entertainment vyjde 5. června na PlayStation 4, Xbox One a PC. Doktor Jonathan Reid se vrací z přední linie do válkou a nemocí zpustošeného Londýna a probouzí se do světa plného pekelných příšer, tajemných spolků a honů na upíry.

Ve hře Vampyr (HW nároky) hrajete za londýnského doktora Jonathana Reida, který byl ihned po svém návratu z velké války proměněn na upíra. Svět, který znal, je v troskách a Reid odhaluje existenci nového temného světa, kde spolu ve stínech žijí nadpřirození tvorové a členové tajných spolků.

Coby novopečený upír stižený neuhasitelnou žízní po krvi se Reid pokouší vyložit si nadpřirozeno tím nejlepším způsobem, který zná: racionálním uvažováním. Ale mezi podivnými spolky, záhadnými vraždami a chystaným velkoplošným honem na upíry budou jeho vědecké závěry čelit té největší zkoušce. Kupředu ho žene osobní touha zjistit, kdo způsobil jeho proměnu a proč, a tak pokračuje v pátrání po léku na zhoubnou nemoc, která decimuje obyvatele města.

Přitom se ale musí vypořádat se svou povahou krvesaje a se strašlivým nutkáním krmit se na těch, které přísahal chránit... Konzolové verze budou v prodeji za 1649 Kč, verze pro PC za 1399 Kč.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Vampyr

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments