Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odpočítávání do finálky Conan Exiles

+ sběratelská edice.

Dost bylo Early Access, řekl si Funcom a oznámil, že jeho survival-budovací onlinovka v otevřeném světě Conan Exiles (Alza.cz) se přehoupne do finální verze, po čtrnácti měsících v předběžném přístupu.

Dojde k tomu přesně 8. května na PC, PS4 a X1, pro což vznikl nový odpočítávací trailer:

Watch on YouTube

Finální verze přinese spoustu změn: překopaný systém boje s novými typy útoků zbraněmi, nová prostředí sopky a bažiny, útoky od NPC postav na vaše zámky či města, předělaný systém atributů, konec postupného uzdravování se (namísto toho musíte jíst jídlo a pít lektvary), rychlé cestování či jiné vybalancování kreatur.

Hra vyjde jak digitálně, tak krabicově (za 50 dolarů), a kdo si ji předobjedná, dostane nějaký exkluzivní předmět pro start.

Vedle toho bude ve vybraných obchodech k dispozici limitovaná sběratelská edice, která obdaruje spoustou fyzických bonusů: 15 cm vysokou figurkou Conana vymodelovanou dle postavy ve filmečku, barevný komiks ve spolupráci s Dark Horse Comics, tři soundtracky (i z předešlých her Age of Conan: Hyborian Adventures a Rise of the Godslayer), artbook, tištěnou mapu herního světa plus digitální komiks a knížečku.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Conan Exiles

PS4, Xbox One, PC

Related topics
MMO
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments