Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 14/2018

GPU od Intelu, levný headset Zalman či recenze MSI mechaniky.

- Do světa grafických karet by se měl chystat třetí hráč a není to nikdo jiný než Intel. Firma původně připravovala grafiky pouze pro datová centra, nově má ale chystat také druhou produktovou větev těch herních. Ještě si ale pár let počkáme.

- Western Digital začne prodávat rychlé NVMe SSD formátu M.2, které je speciálně určeno náročným hráčům, kteří ocení vysoké přenosové rychlosti. Patří do řady Black a budete si moci vybrat z různých kapacit, včetně 1 TB, který se chlubí dlouhou výdrží.

- Výrobce Zalman se připomněl světu periferií a uvedl nový budgetový headset HPS500. Ten staví na základech prodejně velmi úspěšného HPS300 a přináší třeba upravenou konstrukci nebo oživení designu stříbrnými prvky. Můžete ho mít za pár stovek.

- HP na léto plánuje oživení řady Pavilion Gaming, která je na rozdíl od Omen by HP, určena pro méně náročné hráče. Do řady přibudou dva nové desktopy a jeden notebook, vše v několika rozdílných konfiguracích. Novinky doplní ještě 32" monitor s HDR a podporou AMD FreeSync.

- V aktuální recenzi si můžete přečíst, jak dopadla nejnovější klávesnice od MSI - model Vigor GK80. Výrobce ukazuje, že pro vyrobení propracované mechaniky není třeba dlouholetých zkušeností a směle může konkurovat zavedeným značkám.

Read this next