Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Práce na Wasteland 3 odsýpají báječně

Update pro podporovatele.

Pokračovatel Wasteland 2 (Alza.cz), který v listopadu 2016 sehnal od přispěvovatelů tři miliony dolarů, je na dobré cestě.

Studio inXile dnes informovalo, jak práce odsýpají a že se nemusejí vůbec bát ohledně data vydání ve 4. čtvrtletí 2019. Jak známo, Wasteland 3 se odehrává v postapokalyptickém Coloradu a má plynulejší akční systém, překopané stromy dialogů a asynchronní mulťák.

Od začátku 2018 je prý hra v plné produkci a úspěšně stíhá všechny interní milestony v designu, grafice i programování. Tvůrci se snaží, aby měli co nejdříve funkční všechny levely a herní systémy, aby případně včas věděli, že něco nefunguje.

Přes 90 procent scén už prošlo prvním kolem skriptování, ve hře už zabíjejí rangeři, jezdí vozidla, dokonce již šlape i multiplayer jak na PC, tak na konzolích.

To všechno prý dovoluje vymazlovat se s vyladěním scén, průchod hrou a zapisovat si poznámky, co vše je ještě potřeba vylepšit. Tvůrci také slibují, že ve Wasteland 3 se pokusí o "adekvátní pestrost typů nepřátel a druhů přepadení". Vedle toho se máte těšit na kvanta vychytávek a úprav, které čerpají ze zpětné vazby od hráčů minulých her studia.

Watch on YouTube

Read this next