Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Grand Theft Auto 5 Premium Online Edition je venku

Oficiální last-minute oznámení.

Je to pouhá formalita, vzhledem k dřívějším únikům, přesto ji musíme zmínit, když jde o jednu z nejúspěšnějších her všech dob.

Pro Rockstar zjevně nejde o nic zásadního, když nechal oficiální oznámení vyloženě až na poslední chvíli - až na moment, kdy hráči hlásili, že tuto edici spatřili prodávat v zahraničních kamenných obchodech, např. v GAME (viz foto na konci článku).

Takže: Grand Theft Auto 5 Premium Online Edition (Alza.cz) je realitou. Re-edice základní hry společně s Criminal Enterprise Starter Pack (předměty do GTA Online v hodnotě 10,000,000 herní měny) je odteď k mání pro PS4 a X1. Nejprve v krabicové verzi, zatímco digitálka i pro PC dorazí až příští týden.

Nejdůležitější je, že tato "definitivní" edice (žádná rozšíření singleplayeru se konat nebudou) nakonec v obchodech nenahrazuje původní verzi GTA 5, nýbrž jde jen o její alternativu pro ty, kteří by chtěli ušetřit čas. Však také stojí pálku, 79 dolarů na PS4 a X1, zatímco digitálka i na PC bude ještě dražší (85 dolarů).

Čili kdo by rád hru jako takovou a nepotřebuje ten balíček do mulťáku, tomu nic nebrání ji pořídit v různých slevách a není nucen sahat hluboko do peněženky, což je určitě fajn.

Samozřejmě, při koupi Premium Online Edition máte nárok na všechny dosavadní přídavky do GTA Online, jako The Doomsday Heist, Gunrunning, Smuggler's Run či Bikers, leč musíte si je dostáhnout jako kdokoli jiný, není to tak, že byste je našli na disku. To samé asi platí i pro patche do samotného GTA 5, resp. nejsou zprávy o tom, že by byla na disku rovnou nějaká novější verze hry, jak by bylo téměř po pěti letech od vydání originálu logické.

V domácích obchodech zatím re-edice k dostání není, tudíž neznáme ani její cenu v korunách.

Read this next