If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Google a YouTube moc prozrazují God of War

Jejich nápověda.

Zvraty v příběhové kampani God of War (Alza.cz) prý patří k tomu nejlepšímu, co tato PS4 exkluzivita nabízí. Proto zamrzí jedna věc, která je může nevyžádaně prozradit a zkazit tím pádem celý zážitek při vlastním hraní. Je potřeba být v tomto směru opatrní a některým klíčovým slovům se raději úplně vyhnout.

Když zadáte do vyhledávání na Google jméno hlavní postavy, instantní nápověda (automatické zkompletování vyhledáného výrazu) vám hned jako první volbu okamžitě zobrazí značný spoiler závěru hry.

S tím samým se potýká YouTube, které vám zase v titulcích doporučených souvisejících videí vyžvaní spoilery o soubojích s bossy či zásadních momentech v průběhu hry (viz Reddit).

Čili to, co bylo navrženo jako šikovná pomůcka ve vyhledávání a objevování obsahu, se vinou častého vyhledávání těchto věcí ze strany uživatelů stalo naopak záporem.

Na tento problém s algoritmem Google upozornili The Verge, kteří volají po tom, aby gigant implementoval do vyhledávače nějakou volitelnou ochranu před těmito spoilery, což by prý nemuselo být ani tak pracné, ale u populárních her či filmů by se to hodilo.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

God of War

PS4, PS2, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments