Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 16/2018

Xbox umí FreeSync, kde je Ryzen 2800X, stylové Samsung TV.

- HTC začne headset Vive Pro prodávat v kompletním balení, zatím můžete koupit pouze headset. Kompletní balíček se s cenou dostal přes 35 tisíc korun. Při použití čtyř snímacích stanic je možné pokrýt 100 metrů čtverečních.

- Microsoft vydal dubnovou aktualizaci pro Xbox One. Potěší hlavně majitele monitorů s AMD FreeSync, který nově konzole podporují. Nechybí ani podpora pro 1440p či automatické přepnutí herního režimu na vaší televizi.

- Cooler Master příští měsíc uvede vodní chlazení, které se zvládne kamarádit s deskami od Asus, ASRock či MSI a umožní synchronizovat RGB podsvícení s jejich aplikacemi.

- Kde je Ryzen 7 2800X, aby nahradil 1800X? AMD prozradilo, že výkonnější čip zatím není třeba, protože jeho kolegové nabídnou v tomto segmentu dostatečně výkonu. Zároveň ale pozdější uvedení nebylo vyloučeno.

- Sharkoon začne prodávat nové modely mechanických klávesnic PureWriter s nízkým profilem a nově přidaným RGB. Na výběr budou TKL varianty (bez numerické části) a také dva druhy spínačů od Kailh.

- Patříte mezi, kterým vypnutá televize v podobně černého obdélníku narušuje interiérový design? Samsung představil novou řadu QLED TV právě pro vás se speciálním režimem Ambient, díky kterému vypnutá televize na stěně skoro zmizí nebo zobrazí užitečné informace.

Read this next