If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odhalení podrobností Shadow of the Tomb Raider

+ tralier, první obrázky.

Dnes došlo k odhalení podrobností o očekávané dobrodružné hře Shadow of the Tomb Raider (Alza.cz), která vstoupí do prodeje 14. září 2018 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

"Vydejte se na definující cestu Lary Croft a zažijte okamžik její přeměny v Tomb Raidera. Ve hře Shadow of the Tomb Raider se Lara musí naučit přežít ve smrtícím prostředí džungle, překonávat děsivé nástrahy hrobek a vytrvat i v těch nejtěžších chvílích. Mezitím, co se Lara snaží zachránit svět před mayskou apokalypsou, dojde k jejímu přerodu v hrdinku známou jako Tomb Raider," praví tiskovka a doprovází ji pořádný trailer:

Cover image for YouTube videoShadow of The Tomb Raider - The End of The Beginning | PS4

Hra se objeví ve standardní a speciální edici - Croft Edition, která navíc nabídne Season Pass (7 hrobek, 7 zbraní, 7 outfitů, 7 dovedností a vedlejší příběhové mise), dále 3 dodatečné zbraně a outfity, originální herní soundtrack a v případě předobjednání této edice navíc 48 hodinový předběžný přístup do hry - více na homepage.

V rámci série Tomb Raider bylo prodáno celosvětově více než 63 miliónů kopií hry. Původní hra ze série se stala předlohou pro jeden z nejvíce úspěšných filmů inspirovaných videohrou v historii. Hlavní protagonistka série Lara Croft se na více než 2 desetiletí stala globální ikonou. Poslední titul z této legendární série, Rise of the Tomb Raider™, obdržel více než 100 "Best of" nominací a řadí se mezi nejlépe hodnocené videohry v historii.

K dispozici jsou také první obrázky:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Shadow of the Tomb Raider

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments