Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

3,1 milionu kusů God of War

Za pouhé tři dny.

Sony zkompilovala data z pokladen prodejen a digitální downloady z PlayStation Store za období 20. dubna až 22. dubna.

Potvrdily to, co bylo naznačeno už dříve - že God of War (Alza.cz) je nejrychleji prodávanou PlayStation 4 first-party exkluzivitou všech dob.

Hry se za úvodní tři dny prodalo koncovým zákazníkům 3,1 milionu kusů, což je na hru, která byla osm let uložena u ledu, nezvyklé.

Tiskovka Sony vypíchla, že hra upoutala pozornost médií a stala se "jednou z nejvíce milovaných značek historie PS4, když jde o překrásné nové uchopení ikonické série".

Viceprezident vývoje Shannon Studstill ze studia v Santa Monice poděkoval všem příznivcům po celém světě, kteří se přidali k poslednímu dobrodružství Krata. Jejich podpora je prý ohromující a důvodem, co je nutí každý den překonávat sami sebe. Vášeň tvůrčího týmu pro vyprávění příběhu je prý bezmezná a doufá, že je zřejmé, že se nikdy nespokojí s konvenčními postupy.

Pokud by vás zajímaly celkově nejvíce prodávané hry této generace (nikoli nejrychleji), pak je pořádí následující: Super Mario Odyssey s 10 miliony kusy, na dalších příčkách jsou Mario Kart 8 Deluxe (9,2 mil.), Uncharted 4 (8,7 mil.), Horizon Zero Dawn (7,6 mil.), Splatoon 2 (6 mil.), Halo 5 Guardians a Crash Bandicoot.

Read this next