Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nové info a záběry Beyond Good and Evil 2

Do posádky přijmete i nepřátele.

V živém vysílání UbiSoftu byly odkryty nové záběry a informace z rané verze Beyond Good and Evil 2 (Alza.cz) a to jak z pohybu po svých, tak s manévrováním lodí či bojových animací.

Hráč bude moci použít jetpack a nalodit se na lodě dynamicky, když jsou zrovna ve vzduchu. Jinou zajímavou vlastností se stane možnost připoutat se k lodi živého kamaráda v kooperativní hře, čímž při putování galaxií vytvoříte takovou armádu.

Na hře momentálně pracuje 120 lidí v Ubisoft Montpelier, kterým pomáhají pobočky v Sofii, Barceloně a Bordeaux. Všichni se prý soustředí na to, aby přichystali pořádnou ukázku na červnovou výstavu E3, kam si prý schovávají řadu překvapení.

Budete si moci vytvořit svého kapitána, který může být člověkem, mužem, ženou či jiným pohlavím. Pak do vaší posádky můžete přijmout další členy, dokonce včetně nepřátel. Na palubě budete moci mít třeba zvěda či doktora, čímž se zvýší vaše schopnosti a budete schopni prozkoumat vzdálenější místa. Součástí hry budou i veřejné domy či Space Tortuga Island, kam vesmírní piráti jezdí za zábavou a utrácet peníze.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Níže ještě nějaké vytípané obrázky ze streamu:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Beyond Good and Evil 2

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments