If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Utroušeno pár drobků o Battlefield V

Singleplayerové příběhy jisté.

Pořád to ještě není pořádné oznámení, ale v tuto chvíli jsme vděční i za drobné zmínky, protože Battlefield (Alza.cz) je pořád jednou z nejpopulárnějších sérií pro české hráče.

Nejprve dobrá zpráva: letošní díl (říjen 2018) skutečně bude mít singleplayerovou část, na rozdíl od spekulovaného vyhození hry pro jednoho hráče z konkurenčního Call of Duty: Black Ops 4.

EA to oficiálně potvrdili na fiskální konferenci, kde šéf Andrew Wilson přímo řekl, že se můžete těšit na "podmanivé singleplayerové příběhy".

"V novém Battlefieldu nám tým z DICE přinese intenzitu boje novými a neočekávanými způsoby. Každá bitva bude unikátní a každý režim bude mít vlastní výzvy - od toho, jaké interakce máte s prostředím okolo vás, přes singleplayerové příběhy, až po novou úroveň multiplayeru, který se rozprostře přes vícero map a režimů".

Jen ilustrace z minulého dílu

Wilson dále dodal, že půjde o plnohodnotnou střílečku a přetrvávající službu, která se bude vyvíjet s novými zážitky pro herní komunitu a to hned od samotného začátku. Stavět bude na úspěchu Battlefield 1 a inspiruje se základním DNA studia DICE, když posune sérii o krok dál a přesto nabídne typickou hratelnost a momenty, které jsou pro Battlefield klíčové.

Z těchto vyjádření se zdá, že šéf EA patrně něco interního ví o režimech Call of Duty, jinak by to asi tyto věci tolik neakcentoval. Naopak Battle Royale přímo neuvedl, byť se má za to, že vývojáři pracují na různých prototypech tohoto módu do budoucna. Naopak Black Ops 4 by Battle Royale mělo mít hned při spuštění, ačkoli to hned nemusí být se stovkou hráčů.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops 4

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments