Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Code Vein už v červenci?

Únik ze Skandinávie.

Zatímco se řeší, které dvě velké hry vypustí Capcom do března 2019 (patrně DMC V a Resident Evil 2 remake?), vyplavaly na povrch plány jiného japonského výrobce, Bandai Namco.

Jeho postapokalyptická bojová hra s upíry, částečně inspirovaná Dark Souls, by totiž měla vyjít dříve, než se všeobecně předpokládalo.

Code Vein si máme údajně zahrát už v červenci letošního roku, což je dost atypický termín a obvykle větším titulům moc nepřeje, protože jsou všichni na dovolených a netráví tolik času u televize. Na druhou stranu by to bylo vhodné období pro novou značku, na rozdíl od přeplněného podzimu.

Zjistil to skandinávský magazín GamesReactor, který se odvolává na email obdržený od finské PR agentury 3H Distribution Oy. Domácí Alza.cz zase uvádí 22. červen.

Ta měla právě na červenec slíbit verze pro PS4 a X1, zatímco o PC verzi je ticho po pěšině, což klidně může být pouze digitální verzí později. Namco Bandai věc zatím nijak nekomentovali, jiné jejich želízko, Soul Calibur 6, má údajně vyjít až v září.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Code Vein

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments