Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Definitivní jistota RAGE 2

Unikl teaser trailer.

To, co se zdálo po úniku z Walmartu zprvu dost nepravděpodobné, protože tuhle hru nikdo dvakrát nevyhlížel ani se o ni dříve nikdy nespekulovalo (na rozdíl od dalšího DOOM), se nakonec potvrdilo.

Opravdu se chystá RAGE 2, pokračování postapokalyptické first-person střílečky s RPG prvky od id Software a Bethesdy.

Koncem víkendu uniklý, mimochodem pěkně ulítlý patnáctivteřinový teaser, po němž výrobce tvrdě jde a nechává ho mazat z YouTube, dal definitivní jistotu, že je oficiální oznámení na spadnutí. Dojít by k němu mělo prý dnes odpoledne.

Vábení obrázky na Twitteru Bethesdy v minulých dnech bylo ostatně potvrzením samo o sobě, protože obsahovalo stejnou růžovou barvu i značky jako v té oficiální reakci na únik z obchodu.

O samotné hře zatím žádné informace neznáme - snad jen krom zamýšleného vydání letos na podzim a globálního rozsahu, minimálně ve filmečku totiž figurují londýnský Big Ben (momentálně v rekonstrukci) i typické žluté taxíky z New Yorku, což nemá daleko k atmosféře Wolfenstein 2 či Fallout 4.

Do těchto světových metropolí (vedle arizonské pouště jako minule) mezi běžné obyvatele pronikly do reálného světa extravagantní postavy či roboti s brněním (na nich se úplně pozná rukopis grafika studia) a s primitivními zbraněmi jak z prvního RAGE, což naznačuje možnou zápletku dvojky.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments