Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 18/2018

Růst podílu Radeon/Ryzen, něco brzkého od Nvidia...

- Nvidia ještě tento měsíc stihne odhalení "ultimátního herního zážitku". Alespoň o tom mluví pozvánka na konferenci GTC 2018.

- Monitorů s technologií AMD FreeSync už je na trhu více než 350. AMD se také pochlubilo, že to je zhruba dvakrát víc, než kolik monitorů nabízí konkurenční technologii.

- Nvidia vydala novou verzi ovladačů speciálně pro nejnovější rozšíření k Destiny 2, Conan Exiles a Pillars of Eternity II: Deadfire. Také byli vyhlášeni výherci soutěže Shot With GeForce.

- Podíl grafických karet Radeon a procesorů Ryzen na trhu se v posledních měsících významně zvýšil. Ukazují to alespoň data Steamu, kde obě produktové řady vyrostly hlavně minulý měsíc.

- MSI nabídne brzy nový monitor z řady Optix. Dost se podobá svému předchůdci s 32" VA panelem, Full HD rozlišením a prohnutím. Nabídne ale vyšší rozlišení QHD a mírně sníženou obnovovací frekvenci.

- Nová skříň od Evolveo by měla potěšit hlavně fanoušky podsvícení. Nabízí totiž místo pro devět ventilátorů (koupit si je musíte sami), kterým dá prostor, aby mohli s podsvícením náležitě vyniknout.

Read this next