Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ride 3 už oficiálně, včetně traileru

UPDATE + obrázky.

UPDATE 16.5. - krátce po vyzrazení došlo k oficiálnímu oznámení Ride 3 na 8. listopadu 2018 přímo od Milestone, společně s prvním trailerem, který má o třídu vyšší kvalitu než kterýkoli předešlý.

"Připravte se na jízdu na nejhezčích a nejvýkonnějších motorkách, co byly kdy vyrobeny. S vaším společníkem na dvou kolech prozkoumáte dechberoucí scenérie okolo celého světa. Pocítíte adrenalin toho pravého soutěžení," uvádí oficiální popisek hry, ve které skutečně budou ty noční závody i krásné horské silnice s výhledy a zapadajícím sluncem.

Watch on YouTube

Tiskovka potvrdila, že z celkových třiceti tratí bude dvanáct nových. Rozdělí se dle kategorií: GP, Supermoto, venkovské a okruhy ve městech. Jinak slibuje extrémní realismus, s nasvícením a částicemi na fotorealistické úrovni. Příběh odvypráví historii specifické kategorie motorek, výrobce či ikonické tratě. Zrevidovány budou systém kolizí, fyzikální simulace a umělá inteligence. Prvních pět screenshotů:

Původní zpráva 14.5. - Kdo potřebuje výstavu E3, když tady jsou obchody jako Walmart či Amazon, kteří téměř vše vyzradí dopředu?

Ten druhý jmenovaný obchod dnes vykecal Ride 3 (Alza.cz), ještě neohlášené pokračování motocyklového simulátoru od italského studia Milestone, který tu naposledy byl v roce 2016.

Podle teď už odstraněné produktové stránky by mělo vyjít začátkem listopadu 2018 pro PC/PS4/X1 a stát plnou cenu 50 britských liber.

Mezi vlastnostmi závodů uvádí unikátní režim kariéry založený na objemu či rozsáhlou motocyklovou encyklopedii s 230 modely napříč sedmi kategoriemi.

Zajezdit si máte se stroji od celkem třiceti výrobců, z nichž bude devět zbrusu nových. Mezi režimy pak listuje tyto: Endurance, Naked, Cafe Racer, Superbike, Sportbike, Supermoto a Maxi Enduro.

Fotorealistickou grafiku zajistí Unreal Engine 4, kompletně od nuly měly být přepsány systémy pro umělou inteligenci a simulaci fyziky.

Co se týče tratí, těšit se v Ride 3 můžete na třicítku "klasických" lokalit po celém světě a také na nové noční závody.

Bohaté mají být modifikace motorek a to jak z pohledu přizpůsobení vzhledu, tak výkonu, s více než 500 změnitelnými součástkami.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Ride 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments