Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Artworky z odpískaných projektů od CliffyB po Lawbreakers

DragonFlies či DogWalkers.

O definitivním konci studia podepsaného pod Lawbreakers jsme informovali včera.

V návaznosti na to odtajnil CliffyB projekty, na kterých v Boss Key Productions před zavřením pracovali, ale pokud je někdo náhodou nepřevezme a nedotáhne, slehne se po nich též zem.

Předně šlo o koncept DragonFlies, v němž měli nindžové a samurajové řídit draky (něco jako vozidla v Halo) a společně s přáteli bojovat se zombíky v PvE feudálně-punkovém prostředí na vznášejících se ostrovech. Vše mělo být hlavně o vychování svého draka odmala až po nabušenou verzi, včetně příběhové kampaně.

Projekt měl mít rozpočet 40 milionů dolarů, ale oslovení vydavatelé (Microsoft, Sony, EA, 2K, Activision ani Warner Bros) o něj neprojevili zájem. To je asi hlavní důvod zániku studia, když nesehnalo další prostředky.

Jiný počin měl být pro virtuální realitu - jmenoval se Rover, ale pak se z něj stalo Dogwalkers. Inspiroval se tankovými bitvami v druhé světové válce a filmem Fury. Multiplayer měl nabídnout střety pěti proti pěti lidem, kdy někteří jsou piloti, zatímco další ovládají střílny či opravují poškození.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

LawBreakers

PS4, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments