Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

20 minut proti hordě v Days Gone

+ nové info o těchto střetech.

Game Informer zveřejnil (zatím jen ve svém přehrávači) dvacet minut z bitky s hordou z Days Gone (Alza.cz) od Sony Bend.

Toto nové video z PS4 exkluzivity, o které šla řeč podrobněji před pár dny, můžete sledovat zde nebo na YouTube:

Watch on YouTube

Jednou z nejzajímavějších vlastností hry má být, že to, jak se tři stovky zombíků vrhají po hráčovi, je dynamické. Magazín to nazývá "nebezpečnou biomasou". I proto si PS4 ovladač předali tři různí lidé, aby na přelstění hordy zkusili různé taktiky a postupy.

Oranžová na vašem radaru znamená, že se nacházíte v tzv. hordě zóně, kde se není kam schovat, takže musíte pořád sprintovat. Kdo chce, může zónu opustit, aby si připravil zásoby, kdy se váš postup v její likvidaci uloží. Když se to povede kompletně (ukazatel naskakování zkušeností lze vypnout), získáte legendární loot, např. součástku pro motorku, abyste uvezli více střeliva. Velké hordy mají být jakýmsi koncovým obsahem hry. Vyrobení Napalm Molotov vyžaduje flašku, hadr, benzín a polystyren (výbušnin celkově bude pět typů, ale můžete mít u sebe maximálně pět kousků každého typu předmětu). Zamrzí snad jen to, že je celá horda složena z jediného typu nepřátel.

Před pár dny navíc byla zveřejněna úvodní hodina hraní nedodělané alfaverze (kde jsou např. ještě přehnaně silné granáty, že tři zabijí polovinu z hordy), kterou byste též neměli přehlédnout:

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Read this next