If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

State of Decay 2 se nemohlo nestát nejprodávanější xboxovou hrou

Bez Game Pass + česká cena.

Ani veskrze negativní recenze neodradily majitele Xbox One od koupě State of Decay 2 (Alza.cz).

Lze to interpretovat i jinak: protože těch exkluzivit jinak Microsoft moc nemá, tak by se do čela žebříčku možná vyhouplo prakticky cokoli, i pokud by to všichni strhali. Nemluvě o spíš hluchém období na nové velké hry (viz několikatýdenní dominance dubnového God of War PS4 mezi krabicovkami v Británii). Krom toho nepochybně nálakala možnost čtyřdenního náskoku s hraním.

Čili tahle zombie online akce od Undead Labs už o víkendu figurovala na prvním pozici na Xbox Store mezi placenými xboxovými a Windows 10 tituly. O tom, jakou vypovídající hodnotu to má, svědčí další příčky: Just Cause 3 XXL Edition, Fortnite, PUBG a GTA5 ve slevě.

Důležité je doplnit, že do toho nejsou započítáni ti, kteří ke hře od zítra budou mít přístup přes službu Xbox Game Pass za stopade měsíčně. Jde totiž jen o kupující Ultimate Edition (za 50 dolarů s nárokem na dvě budoucí DLC Independence Pack a Daybreak Pack), nikoli té standardní za 30 dolarů.

Dnes také dorazila od české pobočky Microsoftu tisková zpráva, která upřesňuje českou cenu State of Decay 2 (749 Kč za obyčejnou edici a 1299 Kč za Ultimate) a opakuje některé základní informace o hře, která jinak oficiálně vyjde v úterý 22. května:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

State of Decay 2

Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments