Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

UbiSoft zve na svou E3 2018 konferenci

Bude několik překvapení.

Pondělí, 11. června, 22 hodin středoevropského času.

V tuto dobu začne E3 2018 konference UbiSoftu z Los Angeles. Nyní nám v oficiální pozvánce nastínil, co vše tam můžeme čekat, ačkoli vlastně nic nového neřekl.

Výskyt tří velkých her už byl potvrzen před pár dny: The Division 2 (březen 2019), Beyond Good and Evil 2 (2020?), Skull and Bones (po dubnu 2019). Stejně jako pár menších: Starlink: Battle for Atlas a Transference.

Jistá je i přítomnost The Crew 2 (Alza.cz), aby se všem připomnělo brzké vydání, i tlačení nového obsahu do Rainbow Six Siege a For Honor.

Jak je ve videu řečeno, "obvykle si schovává několik překvapení až na výstavu", což bude s největší pravděpodobností nový Splinter Cell, o němž se spekuluje poslední měsíce. A jelikož by francouzský výrobce jinak neměl nic pořádného na letošní podzim, lze předpokládat i vydání této stealth akce do Vánoc.

Naopak na letošní díl Assassins Creed bychom si nevsadili, přestože se po fórech 4Chan šíří různé údajné detaily. A krom toho, kdyby byl, jistě by to už dávno uniklo od věrohodných zdrojů...

Watch on YouTube

Read this next