Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Už plnohodnotný trailer World War 3 z Rudého náměstí

+ termín, první obrázky, více info.

Nedávno jsme u oznámení byli spíš skeptičtí, jestli si tvůrci Get Even a Necrovision nenaložili příliš velké sousto a nepřehnali to s ambicemi překonat Battlefield (leč v garážových podmínkách).

Teď, po zveřejnění plnohodnotného traileru z hraní, prvních screenshotů a dalších informací už musíme uznat, že World War 3 vypadá sakra dobře. A navíc není jen někde na papíře, nýbrž tak daleko ve vývoji, že si The Farm 51 mohli dovolit slíbit vydání Early Access letos na podzim na Steamu.

Do hry jsou zatím potvrzeny dva režimy: Warzone, který je podobný Conquestu z Battlefieldu, tudíž ozbrojené dopravní prostředky i s pěchotou bojují o opevněné body na mapě. Taktičtějším módem je Recon, jen s menšími jednotkami, které byly ponechány na nepřátelském území, kde musí přežít a dobýt stanovené cíle.

Watch on YouTube

Tvůrci se na homepage chvástají, že budou mít "k dnešnímu dni nejvíce autentický systém kulek versus brnění ve first-person střílečkách". Důraz má být kladen i na možnosti přizpůsobení všeho možného (zbraně, nadstavby, skiny dle těch skutečných).

Nad multiplayerovým válčením bude ještě taková strategická vrstva s mapou světa, kde uvidíte, jak se jednotlivým frakcím daří v boji. Krom toho tam můžete využít vyhrané zdroje v bitvách k útoku či obraně cílů.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments