Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Fallout 76 oznámen, teaser trailer je zde

Tak a hádejte, o co půjde.

Čtyřiadvacet hodin po včerejším vábení přišel teaser číslo dvě, který už je zároveň oznámením nové hry Fallout 76 (Alza.cz).

Skutečně, legendární postapokalyptická RPG série se dočká velkého, plnohodnotného pokračování, které kutí ti samí tvůrci co Fallout 4, tedy přímo Bethesda Game Studios.

Watch on YouTube

Jediný zádrhel? S touto nepříliš vypovídající minutou si musíme vystačit až do 11. června ve 3 hodiny ráno, kdy se koná E3 konference Bethesdy. Teprve tam totiž bude hra podrobněji představena.

Žádné detaily o ní zatím nejsou k dispozici, jen stručný popisek na Twitteru: "Když boje ustaly a radioaktivní spád se usadil...". Lze tedy pouze čerpat domněnky z videa s hrdinou se 76 na zádech, patrně protože se nachází ve Vault 76. V závěru se praví, že naše budoucnost začíná.

Prostředí s modrožlutými balónky působí docela futuristicky, což svádí k myšlenkám o sci-fi, viz i skafandr hračky na posteli či datum 27. října 2102 (může být maskované datum vydání na podzim?) na rádiu, navzdory historické country hudbě a tradičně starodávné výbavě místnosti.

Jason Schreier z Kotaku neoficiálně zaslechl, že by snad Fallout 76 měl být v určitém smyslu online hrou, což může znamenat i co-op. Chystat se má jak v hlavním studiu Bethesda Game Studios v Marylandu, tak v pobočce v Austinu, která byla dříve známa jako Battlecry Studios (autoři zrušené střílečky s hrdiny Battlecry).

UPDATE - Kotaku o Fallout 76 promptně zjistilo první detaily.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Fallout 76

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments