If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kompletní série Arma právě v Humble Bundle

Výhodný balíček.

Arma, populární armádní série z dílny Bohemia Interactive, je od 29. května do 12. června dostupná v rámci nabídky Humble Arma 2018 Bundle. Všechny tři díly a jejich rozšíření jsou díky tomu k dispozici za výrazně nižší cenu. Část tržeb bude věnována Americkému červenému kříži, s nímž studio dlouhodobě spolupracuje a pokud hráči chtějí vývojáře nebo charitativní organizaci podpořit více, mohou si cenu sami navýšit dle uvážení. Aktuálně již bylo již prodáno více než 15 tisíc „Humble Bundlů."

Za libovolnou částku dle svého výběru si hráči mohou pořídit předchůdce série - Arma: Cold War Assault (původní Operace Flashpoint), k tomu Arma: Gold Edition a Arma: Tactics.

Pokud hráči připlatí více, než je aktuální průměr, dostanou navíc hru Arma 2 a k ní rovněž rozšíření Operation Arrowhead, British Armed Forces, Private Military Company a Army of Czech Republic.

Za cenu 15 dolarů a více je k dispozici vše výše zmíněné a k tomu navíc hra Arma 3 a její rozšíření Karts, Helicopters a Marksmen.

A pokud by hráčům ani taková porce nestačila, za cenu 20 dolarů k ní dostanou ještě rozšíření Arma 3 Apex. Kompletní cena všech vyjmenovaných položek je za normálních podmínek 184 dolarů (cca 4000 Kč), tudíž se jedná o skutečně masivní slevu. Ve všech případech se přitom jedná o klasické verze pro službu Steam.

Cover image for YouTube videoARMA III - Launch Trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Arma 3

PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments