If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Na Sunset Overdrive 2 se nepracuje

Drb o E3 plánech smeten ze stolu.

Chlapík, který v předstihu věděl o názvu Fallout 76 a stal se tak přede všemi věrohodným, včera pustil do éteru další drb ohledně údajně chystaných oznámení Microsoftu na E3 2018.

SoMeh na Redditu konkrétně napsal, že tam prý máme vidět nový díl Gears of War, nové Halo, novou Forzu Horizon a také Sunset Overdrive 2.

Tedy něco, co může každý uhádnout dopředu, aniž by k tomu musel mít nějaké extra znalosti. Popravdě, pokud by Microsoft zůstal jen u ždímání těhle starých sérií, asi by tím spoustu lidí zklamal, že ničím nepřekvapí, což dost vyvolávalo pochybnosti o uvěřitelnosti této spekulace. Nemluvě o vytíženosti Insomniacu pracem na Spider-manovi a DLC.

Pro pokračování Sunset Overdrive však hovořilo, že nedávno byla nalezena PC verze v Koreji.

Bývalý redaktor Giant Bomb a nynější senior reportér Waypoint to však rychle smetl ze stolu. Podle jeho zjištění se žádné Sunset Overdrive 2 momentálně nechystá.

Patrick Klepek prý v tomto směru dříve podnikl pátrání, protože jednička patřila mezi jeho nejoblíbenější tituly této generace a přál by si dvojku. Nadále tedy platí, že tahle akční série je pro Microsoft odepsaná, asi jako Alan Wake.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Sunset Overdrive

Xbox One

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments