If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nález Borderlands: Game of the Year Edition pro PS4/X1

Remaster jedničky? Pro a proti.

V databázi korejské ratingové organizace se našly čerstvé záznamy o Borderlands: Game of the Year Edition pro PlayStation 4, Xbox One a PC.

Je to zvláštní hned z několika důvodů: předně, hra s tímto názvem už pro PC vyšla ve 2010, viz Steam (se všemi čtyřmi přídavky).

Dále není úplně jasné, na který rok se název edice odvolává, když Borderlands (Alza.cz) jsou venku už od 2009 pro PC, PS3 a X360. Přinejmenším to je matoucí, jelikož to vyvolává pocit, jako by šlo o něco nového.

V neposlední řadě tady byla Borderlands: The Handsome Collection, která přinesla "definitivní" verze dvojky a The Pre-Sequel pro současné konzole. Jednička tam však tehdy chyběla.

Šéf studia Randy Pitchford to svého času vysvětlil nedostatkem financí a kapacit, protože unifikování tří rozdílných platforem (Power PC u Xbox 360, x86 u PC a Cell u PS3) by prý vyžadovalo spoustu práce od jejich programátorů.

Je možné, že se v tomto směru nyní něco změnilo. Take 2 a Gearboxu by se nyní, po odkladu Borderlands 3 nejdříve na jaro 2019, totiž hodilo vyplnit mezeru a připomenout sérii novému publiku, k čemuž by případný remaster jedničky pro PS4/X1 posloužil dokonale.

Cover image for YouTube videoBorderlands - Launch Trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Borderlands

PS3, Xbox 360, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments