Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dva miliony unikátů civěly na statický stream o Fallout 76

Avšak nemá být obdobou Rust.

Byl to velmi vydařený trolling. Pustit živé vysílání k oznámení nového Falloutu a po dobu čtyřiadvaceti hodin tam nic neukázat. Tedy krom sošky Pip-Boye a mihnutí se Todda Howarda.

Ten oznámil, že jejich statický stream "o ničem" přilákal dva miliony unikátních diváků. Docela pádný důkaz o síle série Fallout, nemyslíte? (malinko konkrétnější teaser trailer má k dnešku 7,5 milionu shlédnutí).

Jiná věc je, že pak mnozí diváci odcházeli zklamáni, že se v něm dlouho nic nedělo, což pak může ve finále ublížit přijetí Fallout 76 (Alza.cz), zvlášť když má být odbočkou od zavedené série s nějakými online prvky.

Že bychom úplně neměli věřit všem spekulacím z Kotaku, naznačil senior grafik postav David Mejilones ze studia Bethesdy.

Řekl totiž, že nepůjde o "Fallout Rust edici", jak to dosud vypadalo dle zjištění redaktora Jasona Schreiera z Kotaku, který mluvil o mixu mezi Rust, Ark Survival Evolved a DayZ, se stavěním základem a kooperativní hratelností. Nezbývá proto než vyčkat do výstavy E3 na řádné představení přímo výrobcem.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Fallout 76

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments