Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hitman 2 bude ohlášen ve čtvrtek

+ tři nové PS4 hry od Sony.

Možná si řeknete, že takových vábení tady už bylo, ale vždy se z toho vyklubal jen nějaký menší obsah či událost do stávajícího Hitmana (Alza.cz), který nedávno přešel pod taktovku nového distributora a dostal definitivní edici.

Tentokrát je to však jiná, protože na webu Warner Bros se krátce objevilo logo, než bylo posléze odstraněno:

Čili tento čtvrtek 7. června v 19 hodin večer bude oficiálně ohlášen Hitman 2. Všimněte si, že už to není označeno jako "druhá sezóna", protože takové uvádění mohlo odradit část lidí od koupi.

K úniku došlo krátce poté, co oficiální Twitter účty Hitmana a Warner Bros na něco lákaly. Už tehdy mnozí poukazovali na fakt, že může jít o tu samou věc, byť jiní doufali, že to spíš bude nějaká úplně nová Warner Bros na letošní podzim.

Brzy také uslyšíme hodně o Sony. Ta se rozhodla změnit svou taktiku při odhalování nových projektů. Namísto toho, aby je zmínila v tzv. pre-show před hlavním vysíláním z E3 (jako loni, což dost zapadlo), představí nám je hezky postupně v příštích dnech, čímž se těmto třem menším kouskům dostane mnohem více pozornosti a uvítají to i novináři.

Zítra tak bude nejprve ohlášena nová PS4 hra s podporou PSVR, ve čtvrtek se dozvíme datum jedné velké exkluzivity (že by Days Gone na únor?) a v následujících dnech na to naváží další PS4 a PSVR tituly.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Hitman

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments