Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Obal výroční edice NBA 2K19 a datum

Bude tam LeBron James.

O samotné hratelnosti a novinkách letošního ročníku basketu od 2K Sports zatím ještě nic nevíme ani hned tak vědět nebudeme. Stalo se totiž tradicí, že nejprve vždy bývá avizována hvězda na obalu.

20th Anniversary Edition NBA 2K19 (Alza.cz) poznáte podle toho, že ji ozdobí LeBron James společně s grafickou kompozicí vybraných slov, které pro něj v životě hodně znamenají.

Náruživý hráč této populární herní série, trojnásobný NBA šampion a čtyřnásobný NBA MVP, který už tráví patnáctou sezónu v NBA, k tomu řekl, že je poctěn být na této výroční edici, která jinak značí i třicáté narozeniny studia Visual Concepts. Ta nabídne spoustu bonusů: 100,000 virtuální měny, 50,000 MyTeam bodů, 20 MyTEAM League Packů dodaných týden po týdnu, Sapphire LeBron James MyTEAM Card, 10 MyTEAM Heat Check Packů a další digitální věci.

Ve fyzické podobě tam najdete plakát s LeBronem, sticker sheet NBA2 K19 a speciální poutko na ruku s vybranými slogany tohoto hráče.

Díky 20th Anniversary Edition za 100 eur si zahrajete hru o čtyři dny před ostatními, už 7. září 2018, pro PC, PS4, X1 a Switch. Standardní edice vyjde krabicově i digitálně pak 11. září, což je malinko dříve, než bývá zvykem. Už od 31. srpna si budete moci do konzolí stáhnout NBA 2K19: The Prelude pro přípravu na kariéru.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

NBA 2K19

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments