Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hitman 2 oficiálně oznámen

Bude jiný, než se čekalo.

Zázemí nového vydavatele Warner Bros se projevilo. Už žádné rozkouskování na epizody, jako tomu bylo pod Square Enix, kteří asi předtím u první sezóny nechtěli pustit chlup.

Dnes večer ohlášený Hitman 2 (Alza.cz) bude plnohodnotnou, od začátku kompletní hrou, nikoli jen druhou sezónou. Navíc vyjde sympaticky 13. listopadu 2018 pro PC, PS4 a X1, tedy v měsíc, kdy toho jinak moc nebude kvůli snaze o vyhnutí se Red Dead Redemption 2 ze strany většiny ostatních titulů (snad krom Fallout 76?).

"Budete cestovat po světě a zaměřovat své oběti v exotických sandboxových lokacích. Ať už jde o sluncem zalité silnice Miami s právě probíhajícími pestrobarevnými závody. Nebo temný, nebezpečný deštný prales - nikde nelze být v bezpečí před nejkreativnějším vrahem na světě, Agentem 47. Herní prostředí bude živoucí, hyper detailní, samozřejmě opět se svobodou řešení situací, vícero cestami k cíli a celou paletou stealth metod, jak dosáhnout svého," praví autoři.

Připravit se prý máte na ultimátní špionážní thriller s příběhem o eliminaci Shadow Clienta a jeho armády. Nouze by neměla být ani o překvapivý zvrat, když hrdina zjistí pravou identitu cíle a pravdu o jeho minulosti...

Watch on YouTube

Slibována je od IO Interactive opět bohatá podpora dodatečným obsahem po vydání, jinak zůstanou přítomny i fanoušky oblíbené prvky, jako elusive targets, escalation a contracts.

Vůbec poprvé v sérii budete moci hrát Hitmana kooperativně ve dvou lidech online v novém režimu Sniper Assassin, který ovšem půjde projít i v singleplayeru - viz druhý dnešní trailer níže a jak lze začít s co-opem už dnes. Jinak jsou do hry slibovány nějaké nové způsoby hraní, jak si je vyžádala komunita (dohled NPC postav, vylepšená přesnost davů, nové gadgety) a další nové režimy či vlastnosti.

Watch on YouTube

První obrázky z Hitman 2 nevypadají vůbec zle:

Díky stránce na Steamu jsem se už dokonce dozvěděli i HW nároky a jaké odměny získáte za objednávku (čtyřdenní náskok s hraním + okamžitý přístup k Sniper Assassin módu hned teď, trochu podobnost dřívějším epizodám) či obsah Gold / Silver edic (nárok na první či obě plánovaná DLC s novou lokalitou, obleky či zbraněmi):

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Hitman 2

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments