Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Videa z Battlefield 5: Zasněžené Norsko, destrukce budov a stavba opevnění

+ z PC verze na GTX 1080 Ti.

Co bude přesně zač režim Grand Operations, víte z nedávného preview říjnového Battlefield V (Alza.cz).

Dnes večer ho DICE představili hned v úvodu EA PLAY, kde také potvrdili, že pro hru na později chystají Battlle Royale mód, ovšem nějak nově uchopený pro potřeby Battlefieldu.

Multiplayerový trailer se celý odehrává na sněhu patrně v norských fjordech, kde na obloze vidíme polární záři. Bitky probíhají ve stísněných údolích mezi vysokými bílými horami, na silnicích jsou ve sněhu vyježděné koleje a lze běhat po zamrzlé vodní hladině. Paradoxně, žádná armáda ze Skandinávie v době vydání ve hře nebude (pouze Britové a Němci).

Watch on YouTube

Videa už přímo z hraní tohoto levelu s variací na Conquest mód pak přinesli různí YouTubeři spolupracující s EA, jako třeba Jackfrags či Westie:

Watch on YouTube

Všimněte si projíždění tanků typickými barevnými domečky (hezká destrukce stěn, jejichž části se hroutí i dlouho poté, co došlo ke kolizi) či poměrně pomalého budování opevnění jako ve Fortnite na určitých částech mapy (pytle s pískem, střílny či zabednění oken), což pak zásadně změní, kudy na vás může nepřítel provést útok.

Otázkou je, proč tyhle zajímavé věci neukázali EA radši na konferenci, bylo by to určitě lepší než deset minut uřvaného komentování RTS na mobilech:

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Podívat se můžete i na další video od Nvidia, které ukazuje záběry z PC verze Battlefield V běžící na grafické kartě GeForce GTX 1080 Ti:

Watch on YouTube

Ukázky ze singleplayeru uvidíme v neděli večer na E3 konferenci Microsoftu - níže nové artworky:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 5

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments