Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Assassins Creed Odyssey vypadá dle 17 obrázků jako přeskinovaný Origins

Ale změny tam budou...

Stejně jako v případě Just Cause 4 to zpackal německý web GamePro, jehož galerie zobrazily komukoli na internetu prvních 17 screenshotů předčasně, den a půl před UbiSoftí E3 konferencí.

Naplnil se však předpokládaný obávaný scénář: Assassins Creed Odyssey (Alza.cz) podle nich vypadá jen jako přeskinované Origins, nebo chcete-li, takové větší DLC z Řecka.

Samozřejmě, nějaké změny tam jsou, třeba skalnatější pobřeží a hornatější krajina, případně plavba na větší lodi plné vojáků, což nemá tak daleko ke čtvrtému dílu série.

Francouzský vydavatel bude mít plné ruce práce, aby obhájil, proč je tohle samostatná nová hra za plnou cenu a nikoli jen datadisk, který působí jako oblast Cyrene z Origins i díky totožnému vizuálnímu stylu.

Jedním z jeho argumentů asi bude, že se ze hry stává ještě více RPG, viz schopnosti nového hrdiny. Za pozornost stojí také momentka s válčením dvou znepřátelených frakcí s hodně jednotkami na scéně naráz, kdy se nahoře ukazuje asi zdraví každé z frakcí.

Podle včerejšího úniku popisku z PlayStation Store budete hrát za Sparťana. Nejprve odmítnutý svou rodinou, bude se muset vypravit na dobrodružství, aby se z obyčejného žoldáka stal legendou a zjistil pravdu o své minulosti. Na každém rozhodnutí ve hře prý bude záležet

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Odyssey

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments