Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Cyberpunk 2077 oslnil E3 trailerem

Futuristické město ve vší kráse.

Závěr E3 konference Microsoftu byl jakoby hacknutý. Uprostřed rozlučky Phila Spencera najednou vtipně spadly Windows, dostali jsme se na starý dobrý příkazový řádek a tam se šlo do adresáře s trailerem. Nepochybujeme, že to byl nápad CD Projektu Red.

Jejich příští velký projekt po Zaklínač 3 (Alza.cz) totiž bez jakéhokoli vábení dovezli do Los Angeles, kde o něm v nadcházejícím týdnu sdělí více informací.

E3 2018 trailer je až neuvěřitelně nadupaný, když zachycuje život ve futuristickém velkoměstě s monorailem a vznášedly. Má jít o RPG v temné budoucnosti, leč zde je kupodivu naopak vše hodně barevné a prosluněné, což krapet neladí. Myslí se tim zejména to, co se ve městě děje za všechny špatnosti, přesto tam každý obyvatel prý stále chce žít.

Muž vysvětluje, že tohle město je tím nejhorším v Americe kvůli vysoké míře násilí a s více lidmi pod hranicí chudoby než kdekoli jinde. Z toho pak vyústí věci, které vidíme v prostřihu: rvačky, přestřelky, problémy s roboty atd. Jindy je vidět nanášení makeupu, hraní kulečníku či řízení auta.

Watch on YouTube

První dojem byl ohromující, jako by se člověk díval na renderovaný filmeček Saints Row 4 či futuristické GTA. Otázkou samozřejmě je, jestli takhle báječně bude jednou vypadat i samotná hra, která je stále dost vzdálená. Trailer sice avizuje, že jde o záběry z enginu, nicméně i YouTuber AngryJoe vyjádřil určité pochybnosti...

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments