Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Těžký výběr z tolika edic Black Ops 4

+ co je to Black Ops Pass?

Snad jedinou velkou, už dříve ohlášenou hrou, co chyběla na E3 konferenci Microsoftu, bylo Call of Duty: Black Ops 4 (Alza.cz), což je patrně "trest" Microsoftu za spolupráci Activision se Sony.

O zviditelnění se tedy musí snažit jinak, ohlášením mnoha různých edic, které budete mít na výběr. Před pár týdny při představení hry (viz preview) se o nich ještě nevědělo.

K dispozici budou dvě digitální deluxe edice: první normální a druhá "Enhanced", přičemž liší se jen počtem CoD bodů, zbytek obsahu bude totožný.

Ve fyzické podobě bude k mání Pro Edition se steelbookem, kartičkami a dalšími věcmi, vedle opět Black Ops Pass. Ten přinese bonus Classified hned v den vydání (Zombies zážitek), nárok na všechny čtyři Zombies kapitoly, 12 MP map a čtyři postavy pro Blackout, což je zdejší Battle Royale mód.

Tento Black Ops Pass dle výrobce reprezentuje "odlišný přístup k dodatečnému obsahu". Na rozdíl od čtyř map packů vypuštěných dříve v průběhu celého roku, tentokrát má být další obsah dávkován více frekventovaně než v minulosti.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops 4

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments