Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Souhrn ostatních událostí z konference UbiSoftu

For Honor, The Crew 2, Starlink..

Tak jako včera u Bethesdy, i v případě francouzského vydavatele přinášíme souhrn těch vedlejších her z jeho E3 konference, které si v napěchovaném období nezaslouží sólo článek. Splinter Cell se bohužel nekonalo (na jeho konto uvedl Yves Guillemot jen to, že sérii milují a že by ji rádi chtěli oživit, ale zatím k tomu nemohou říct více). ani charismatická moderátorka z minulých let.

Závody The Crew 2 (Alza.cz budou mít příští týden od 21. června do 25. června otevřenou betu přístupnou pro kohokoli, což působí jako poslední snaha o nahnání lidí do hry před vydáním ostré verze.

Watch on YouTube

Kdo si ještě nikdy nezkusil For Honor, má odteď do 18. června ideální příležitost, protože Starter edice pro PC je na uPlay dočasně zdarma, ale kdo si ji stihne stáhnout, tomu zůstane natrvalo. Tato středověká rubačka jinak dostane 16. října zásadní aktualizaci Marching Fire s novými hrdiny, novým PvP módem Breach, neomezeným singleplayerovým režimem a značným vylepšením grafiky. Filmeček patří k těm hezčím:

Watch on YouTube

Na téma Rainbow Six Siege zaznělo, že už má 35 milionů hráčů, jinak vzhledem k aktuálnímu vypuštění DLC se povídání soustředilo jen na progamingové plány:

Watch on YouTube

U nového ročníku Just Dance 2019 (říjen) se UbiSoft jako obvykle nijak nenamáhal přibližovat nové vlastnosti či seznam skladeb, prostě jen na pódium naběhli tanečníci a hudebníci, což bohatě stačilo.

Watch on YouTube

Ze Starlink: Battle for Atlas, což je taková obdoba No Man's Sky propojená s fyzickými hračkami, jsme viděli exkluzivní obsah pro Switch verzi (což přimělo k návštěvě slavnou osobnost Nintenda) a dozvěděli se vydání 16. října 2018 pro všechny konzole.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Záznam celé konference si můžete pustit níže (přenos začíná od 1:10:00) - v závěru je nových dvacet minut z The Division 2:

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

For Honor

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments