Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Skull and Bones se připomíná sestřihem z bitvy

+ přizpůsobení lodi ve skrýši.

Zatímco renderovaný E3 filmeček nebyl nic extra, protože se motivem i částečnou recyklací až příliš podobal tomu loňskému...

Watch on YouTube

.. nový sestřih přímo z hraní Skull and Bones (Alza.cz), potvrzeného na 2019, rozhodně stojí za váš čas. Už jen kvůli drobnostem jako mořská voda, která realisticky po větší vlně zaplavuje palubu pod nohama posádky. Nebo pro srovnání s nedávným Sea of Thieves.

Watch on YouTube

Pirátství v Karibiku je sice mrtvé, ale o to lukrativnější je tato činnost v Indickém oceánu, kudy vedou nejbohatší světové trasy s velmi cenným nákladem.

Vše začne ve vaší skrýši, což je takové místo, kde piráti popíjejí a pořídíte si tam různou výbavu. To se děje ve velmi propracovaném rozhraní, kde si třeba vyberete kormidlo lodi, kanóny atd.

Po zjištění informací o tom, kudy pluje fregata s africkými diamanty, si zjistíte, jaký fouká vítr, abyste mu nadběhli. Pozor si ovšem musíte dát na pevnost, která vás odstřeluje, což jde asi srandovně vyřešit jen vyvěšením jiných plachet, načež si vás už nikdo nevšimne.

Pak musíte taktizovat, abyste si třeba počíhali schováni za nějakým ostrovem, načež následně začne typická bitva se střelami z kanonů, skočení na cizí loď s posádkou atd. Jakmile potřebujete pomoc, v hladkém multiplayeru můžete pozvat ostatní živé hráče do vaší mise a zkoordinovat plán.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Skull and Bones

PS5, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments