Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vychází Bus Simulator 18

+ startovní trailer, mody.

astragon Entertainment GmbH a vývojáři ze stillalive studios dnes oslavují vydání své hry Bus Simulator 18 (Alza.cz). Tento poutavý autobusový simulátor pro PC je nyní k dispozici v kamenných obchodech i ke stažení z digitálních platforem. Řidiči autobusů, kteří chtějí zkusit své štěstí s vytvářením vlastních modelů vozidel, nových map, měst a dalšího vybavení, potěší i současné vydání sady nástrojů Bus Simulator 18: Modding Kit, kterou si majitelé hlavní hry budou moci stáhnout zcela zdarma z rozhraní Steam Workshop.

Startovní trailer:

Watch on YouTube

V Bus Simulatoru 18 budou mít hráči jedinečnou příležitost založit si vlastní autobusovou společnost, a to buď o samotě v singleplayerovém módu, nebo až se třemi přáteli v multiplayerovém režimu. Jejich hlavním cílem pak bude zajistit její prosperitu ve fiktivním evropském městě Seaside Valley. Během hry si budou moci pořídit osm různých oficiálně licencovaných autobusů světově proslulých značek Mercedes-Benz, MAN, IVECO BUS a Setra, jejichž modely byly zpracovány s nesmírnou péčí a smyslem pro detail. Řízení autobusů ovšem nebude jedinou herní náplní, které se budou milovníci velkých vozidel věnovat. Dále je čeká také vedení čerstvě založené dopravní společnosti, vytváření nových autobusových linek, najímání nových řidičů a plnění zábavných misí, jejichž prostřednictvím si zpřístupní další městské čtvrti a vozidla.

Díky novému systému postupného vylepšování a bohaté škále speciálních událostí a funkcí dokáže hra nabídnout uživatelům dlouhé hodiny zábavy i poté, co si zpřístupní všechny autobusy a části města, jelikož se budou moci i nadále soustředit na další rozvoj své přepravní firmy. Kreativní řidiče autobusů také určitě potěší informace, že s hrou vyjde i sada nástrojů Bus Simulator 18: Modding Kit. S pomocí tohoto modifikačního kitu založeného na jádru Unreal Engine 4 budou moci vytvářet nejen vlastní autobusy, polepy, reklamy a vzhledy, nýbrž i zbrusu nové mapy a města. Hotové modifikace pak budou odeslány na Steam Workshop, odkud si je budou moci stáhnout i ostatní uživatelé a vložit je do vlastní hry.

Bus Simulator 18 pro PC je již v prodeji v kamenných i digitálních obchodech za 29,99 EUR, 34,99 USD či 26,99 GBP. Na službě Steam bude přinejmenším po dobu premiérového týdne probíhat speciální akce, v rámci které hráči získají 10% slevu a bonusový interiér pro autobusy Mercedes-Benz Citaro.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Beat City

PS4, Xbox One, PC

Bus-Simulator 16

PC, Mac

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments