Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Týmová MMO střílečka Enlisted letos na Xbox Game Preview

Druhá světová + obrázky.

Během streamu Microsoftu z letošní E3 oznámily společnosti Darkflow Software a Gaijin Entertainment, že se jejich týmová MMO střílečka Enlisted objeví v rozpracované verzi na Xbox Game Preview v roce 2018.

Uživatelé Xbox Game Preview se obují do bot amerických, sovětských a německých vojáků a skočí do masivních bitev 2. sv. války spolu s dalšími stovkami vojáků a kulkami svištícími všude kolem. V Enlisted najdete unikátní herní mechaniku spočívající v týmech ovládaných umělou inteligencí která přetváří tradiční formuli multiplayerové FPS do realističtějšího a chaotičtějšího zážitku a díky níž jsou bitvy více dynamické a masivnější. Enlisted nabízí několik herních módu, od dlouhých a komplexních bitev až po rychlejší a akčnější Battle Royale.

"Chceme přiblížit žánr realistických FPS širšímu publiku. Realismus by neměl vždy znamenat jen důkladnou přípravu a dlouhou cestu do bitvy, měl by se zaměřovat na to, aby bojové podmínky a charakteristiky zbraní byly blízké realitě, na aktivní interakci s vlastním týmem, na masivní bitvy ve kterých můžete jednou ztečí přijít o stovky vojáků. Na to se s Enlisted soustředíme - říká Alexander Poljakov, hlavní vývojář studia Darkflow Software.

Xbox Game Preview verze Enlisted dovolí hráčům vyzkoušet několik herních módů: Invaze, Ofenzíva, Městská bitva a Battle Royale. "Invaze" nabízí asymetrické bitvy, ve kterých mají obě strany rozdílné úkoly: jedna se snaží zabrat a udržet rozsáhlé území, zatímco druhá se snaží všechny útočníky zlikvidovat. Tento mód vrhne hráče rovnou do víru bitvy. Každý hráč si vytvoří a povede tým AI vojáků. Tento tým následuje hráčovy rozkazy a zároveň mu dává více "životů" - pokaždé, když hráčova postava zemře, ujme se kontroly nad nejbližším členem týmu. To dovolí vrátit se v mžiku oka zpět do bitvy a prodlouží dobu strávenou v boji.

Hráči, kteří preferují konzistentnější a taktičtější bitvu si určitě oblíbí mód "Ofenzíva". V něm lze stavět opevnění, řídit vozidla a operovat s velkorážnými zbraněmi. Vzdálenosti na mapách módu "Ofenzíva" jsou větší, než v "Invazi", což zvyšuje hodnotu každého rozhodnutí a akce.

Hráči také mohou čekat městské bitvy s mnoha účastníky. Ve hře najdete i mód Battle Royale. Ten zahrnuje i unikátní týmový Battle Royale, ve kterém se utkají dva týmy, z nichž každý reprezentuje jeden z národů, který bojoval v 2. sv. válce. V něm půjdou ovládat i těžká vozidla jako jsou tanky. Více na homepage.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Enlisted

PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments