If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Devil May Cry 5 do konce března 2019

Upřesnění data a první info.

Když bylo tohle vymodlené pokračování slavné série, které se už od 2001 prodalo 16 milionů kusů a je prý pro Capcom jednou z hlavních značek, oznámeno před týdnem na E3 konferenci Microsoftu, zaznělo jen "jaro 2019".

Nyní bylo dodatečně upřesněno, že Devil May Cry 5 (Alza.cz) vyjde pro PC, PS4 a X1 koncem března příštího roku. Japonský výrobce tak bude mít v úvodu roku (a ke konci svého fiskálního roku) hned dvě želízka v ohni, vedle lednového Resident Evil 2 remasteru.

"Připravte se na nejbláznivější a nejstylovější akci, co jste dosud zažili. Od událostí v Devil May Cry 4 uplynuly roky, během nichž se toho hodně událo. Mladý lovec démonů Nero přišel o svou démonickou Devil Bringer ruku, ale nyní řídí vlastní pobočku v byznysu pro lov démonů. Aby si vykompenzoval svou ztracenou ruku a zachoval si styl, dal se dohromady s výrobní expertkou Nico, což je zbrusu nová postava v sérii, aby mu pomohla vytvořit nové, rozličné typy speciálních paží, které mu zpřístupní drsné bojové schopnosti a devastující síly".

Cover image for YouTube videoDevil May Cry 5 - E3 2018 Announcement Trailer

Protože do Red Grave City právě probíhá invaze nových démonů, může se spolehnout nejen na Red Queen a Blue Rose, ale také na nový arzenál robotů od Nico. Stojí před ním totiž zdánlivě nesplnitelný úkol, protože z této překvapivé invaze sálá šílená energie a destrukce.

Přestože se oznámení DmC5 na E3 soustředilo na Nica, ve hře budou celkem tři různé ovladatelné postavy, každá s unikátním stylem a schopnostmi. Více se o nich dozvíme až později, ale už teď je jisté, že celá tahle jízda pofrčí v 60fps v dechberoucím vizuálu díky proprietárnímu RE Engine, vše pod taktovkou zkušeného šéfa vývojářů (Hideaki Itsuno) a jeho partičky, která se tímto vrátí na scénu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Devil May Cry 5

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments