Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 23/2018

Intel opravdu chystá GPU. Razer Chroma pro ostatní, tenký MSI notebook...

- Razer opět ukazuje, že umí spolupracovat s ostatními. Po mechanických spínačích nabídne ostatním výrobcům také svoje Razer Chroma podsvícení, které budou moci integrovat do svých produktů. Vše potom půjde synchronizovat.

- Výrobce periferií Genesis si tentokrát připravil nový bezdrátový gamepad. Nabízí vše potřebné pro hraní a kromě PC funguje také s PlayStation 3. Xbox One gamepad určitě neohrozí, ale pokud hledáte levný model pro občasné hraní, může být fajn volbou.

- Trust v minulém týdnu rozšiřoval portfolio a to o příslušenství pro notebooky. Nově v nabídce najdete dvojici nových brašen pro notebook a dvojici nových batohů.

- Počet mechanických spínačů z dílny Logitech se rozrostl na tři s uvedením novinky GX Blue, které doplňují dvě varianty Romer-G spínačů. Novinka je určena pro hráče, kteří rádi slyší každé cvaknutí a rovnou ji využije nová klávesnice G512, spínače dostane také starší model G513.

- Plány Intelu na vstup na trh diskrétních grafických karet už jsou po dřívější šuškandě oficiální. Potvrdil to přímo Twitter účet společnosti, více jsme se ale nedozvěděli. Stále se počítá s rokem 2020.

- Tenké rámečky u herních notebooků jsou v kurzu. Jeden takový nabídne MSI. Model se jmenuje GF63 a zaujme spíše designem a nízkou hmotností než hrubým výkonem. Na výběr bude několik konfigurací až s Core i7 a GeForce GTX 1050 Ti.

- AOC má opět nové monitory, výrobce tradičně uvedl několik kousků. Jsou konkrétně tři a spadají do nové řady G1. Spojuje je Full HD rozlišení, podpora AMD FreeSync či obnovovací frekvence 144 Hz. Dva modely budou v prodeji od července, ten nejvyšší potom dorazí v srpnu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments