Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vyšli LEGO Úžasňákovi

+ startovní trailer.

Společnost Cenega Czech ve spolupráci se společností Warner Bros. Interactive Entertainment s potěšením oznamuje, že v těchto dnech vstupuje do prodeje nová hra z legendární LEGO franšízy. Hra LEGO The Incredibles (Úžasňákovi) vychází dnes v krabicovce za čtrnáct stovek (Alza.cz) pro PlayStation 4 a Xbox One a později i pro Nintendo Switch.

Hráči převezmou kontrolu nad oblíbenými postavami z filmů The Incredibles (Úžasňákovi) od Disney Pixar. Hra LEGO The Incredibles navíc nabízí obsah a příběhovou linku z nového filmu Úžasňákovi 2, který vstupuje do českých kin až 2. srpna 2018. Zapojte do hry své přátele a kombinujte unikátní schopnosti jednotlivých členů rodiny Parr a zvítězte nad zločinem v LEGO světě plném zábavy a humoru.

LEGO The Incredibles přinese hodiny kreativní zábavy a strhujících dobrodružství pro celou rodinu. Pusťte se do objevování akčních příběhových úrovní a epického světa plného ikonických lokací, jako je Municiberg a Nomanisan Island, využívejte své unikátní super schopnosti a postavte městské darebáky před spravedlnost. LEGO The Incredibles navíc dovoluje kooperativní mód pro dva hráče.

Startovní trailer:

Watch on YouTube

Read this next